Zdravé bezlepkové denné menu 21. august - 25. august

Bezlepková vegánska a vegetariánska kuchyňa je pre mnohých zložitou kombináciou. Pre nás je však obrovskou výzvou! Doprajte si u nás zdravú alternatívu v podobe chutného bezlepkového obedového menu. Čakáme vás na Hlavnej 21 v Košiciach každý pracovný deň od 11:30.


ZDRAVÉ OBEDOVÉ MENU NA TENTO TÝŽDEŇ 21. august - 25. august

  • MENU: 5,80 € / s členskou kartou: 5,30 €
  • K obedovému menu take away espresso za členskú cenu 1 €
  • Členskú kartu si zadarmo zaregistrujte na halmispace.sk/clenstvo

21.8. PONDELOK / vegan, gluten free

  • Cuketová krémová polievka s reďkovkou
  • Hlavné jedlo 1: Marocká šošovica, pohánka s karamelizovanou šalotkou a špenátový šalát s hruškou a uhorkovým dressingom
  • Hlavné jedlo 2: Pestrý šalát so šošovicou
  • Hrušková bublanina a čaj Le touareg

22.8. UTOROK / vegan, gluten free

  • Polievka z bielej fazule, cesnaku a špenátu s tymiánom
  • Hlavné jedlo 1: Pečená cvikla s tekvicovými semiačkami, hraškové pyré a šalát z listovej zeleniny a manga s limetkovo-agávovým dressingom
  • Hlavné jedlo 2: Chrumkavý šalát s horčicovým nálevom a domácim chlebom (alergén: horčica)
  • Mrkvovo-pomarančový koláčik a čaj Rooibos Capetown

23.8. STREDA - vegetarian / gluten free

  • Talianska polievka z pečených paprík a paradajok s parmezánom (alergén: laktóza)
  • Hlavné jedlo 1: Fusilli so špenátovo-nivovou omáčkou a lesný šalát (alergén: vlašské orechy, laktóza)
  • Hlavné jedlo 2: Carpaccio z pečenej cvikly s kozím syrom (alergén: laktóza)
  • Kokosovo-banánový koláčik (alergén: laktóza) a čaj Pacific sun

24.8. ŠTVRTOK - vegan / gluten free

  • Polievka z koreňovej zeleniny s ryžovými rezancami a ligurčekom
  • Hlavné jedlo 1: Cícerové karí s batatmi a kokosovým mliekom, božská ryža šéfkuchára a špenátový šalát s pomarančovým dressingom a kešu orieškami (alergén: kešu)
  • Hlavné jedlo 2: Karfiolovo-mrkvový šalát so špenátovým dressingom
  • Repový brownie a čaj Lemongrass

25.8. PIATOK - vegan / gluten free

  • Gaspacho s cícerovými krutónmi
  • Hlavné jedlo 1: Tekvicovo-hráškové rizoto s rozmarínom a polníčkový šalát s brusnicami a citronovo-mätovým dressingom
  • Hlavné jedlo 2: Šopský šalát s domácim chlebom (alergén: sója)
  • Marhuľová guľka a čaj Sun da capo

fbpostz-kuchyna2.png


Samostatné ceny:

Polievka 1,50 €, hlavné jedlo 3,60 €, prílohový šalát 0,70 €, koláčik 0,60 €, čaj 0,60 €.


Možnosti platby:

Okrem hotovosti môžete platiť aj stravnými lístkami, platobnou kartou a stravovacími kartami Ticket restaurant by Edenred, Callio Gastro a Cheque DeDejeuner.

Dobrú chuť! :)

Jarmila Gaľová

Kategória: Týždenné menu

Páčil sa vám tento článok? Zdieľajte ho medzi svojich priateľov. Ďakujeme!

— Partneri —